Pozitif Eylül

Pozitif Eylül

13 Eylül, 2018 08:09, Haberler by carraro 0 Yorum

Bu Eylül Çok Pozitif! Bizimle etkileşimde olan, spora gönül vermiş, bisiklet aşkını benimsemiş, bizi takip eden kadınlarımız…

Bu Eylül Çok Pozitif!

Bizimle etkileşimde olan, spora gönül vermiş, bisiklet aşkını benimsemiş, bizi takip eden kadınlarımız… Eylül ayı sizin!

Yalnızca çalışma hayatı değil bilim, sanat, spor ve daha birçok dallarda başarılı işlere imza atan kadınlarımızın gücünü ve güzelliğini ön plana çıkararak farkındalık yaratmak bu Eylül ayındaki en temel isteğimiz.

“Pozitif Eylül” kapsamında “İnsan Sevdiğine Hiç Sürpriz Yapmaz Mı?” temalı hediye kampanyamızın Eylül ayı hediyelerini yalnızca kadın takipçilerimize veriyoruz. Bize mesaj atan, fotoğrafımızı beğenen, yorum yapan ya da bize yayınlanması için fotoğraflarını gönderen, bizi paylaşımlarına etiketleyen kadın takipçilerimizle etkileşim ve iletişim içerisinde olacağımız bir ay bizi bekliyor.

Eylül ayı boyunca kadın takipçilerimizin bisiklet ve spor tutkusunu, başarısını sayfamızın her bir köşesine nakış gibi işleyeceğiz. Tabii ki bunu yaparken erkek takipçilerimizi de görmezden gelmeyeceğiz.

Pozitif ayrımcılık konusunda bizimle aynı fikirde olan erkek takipçilerimizi de istediği bir kadın arkadaşını etiketleyerek veya birlikte yaptıkları keyifli bir sürüşten bize fotoğraf göndererek Pozitif Eylül’de aramızda görmek isteriz.

Ayrıca ay boyunca aralıklarla yapacağımız sürprizlerimize de hazırlıklı olun!

Bunlardan ilki; bizimle iletişimde olan takipçilerimiz arasından rastgele olarak seçeceğimiz 3 kadın bisikletçimizi 13. Gökova Bisiklet Turu’na Carraro Bisiklet misafiri olarak davet etmek olacak!

Eylül’ün pozitifiliğini şimdiden hissediyoruz!

Lütfen ikiden fazla bisiklet seçmeyin.