ALİAĞA 2TEKER FESTİVALİ

ALİAĞA 2TEKER FESTİVALİ

14 Haziran, 2022 21:06, Haberler by carraro 0 Yorum

Aliağa Motosiklet ve Bisiklet Spor Kulübü Derneği’nin projesi olan Aliağa 2Teker Festivali, bisiklet ve motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi.

Accell Bisiklet A.Ş. olarak davet edildiğimiz festivalde katılımcılar arasında Carraro Bisiklet olarak biz de yerimizi aldık.


Ticari olmayan, tamamen gönüllü olarak organize edilen festivalin amacı; “2Teker sevdalılarını bir araya getirerek sosyal bağı arttırmak, Aliağa’nın ve Ege’nin misafirperverliğini göstermekti.”

Üç gün boyunca bölgenin en büyük sosyal yaşam alanlarından biri olan Ağa Park’ta ağırlanan katılımcılar festival süresi boyunca çevreyi gezdiler, eğlenceli vakit geçirerek, ödüllü yarışmalarda çeşitli hediyeler kazandılar.

Ağapark, mavi bayraklı plajı, yürüyüş parkurları, spor sahaları, piknik alanları, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, oyun kafesi, fastfood ve alakart restoranları, otoparkı, can kurtaran hizmeti, sağlık odası, bebek bakım odaları, mescit ve modern yaşam alanları ile 170 dönümlük bir tesis.

Bu yıl ilki düzenlenen festival önümüzdeki yıllarda da aktifliğini gösterirse diğer festivaller arasında katılımın yoğun olup rağbet göreceği bir etkinlik olacaktır.

Teşekkürler ve kolaylıklar diliyoruz.

 

Muhlis Dilmaç

Halkla İlişkiler Uzmanı

Lütfen ikiden fazla bisiklet seçmeyin.